Gratis verzending vanaf €50,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Binnen 24 uur verzonden!

Populaire Meubelverf.

Pimp je interieur met Jeger Meubelverf

BRILLANT (GLINSTERENDE WERKING)

Brillant meubelverf

Jeger Brillant is een verf met een glinsterende werking. Jeger Brillant is een wasbare verf voor gebruik op verschillende oppervlakken, beschikbaar in de volgende kleuren:

SLECHTS €29,95

METAL (METAAL EFFECT)

Metal meubelverf

Metaalverf voor meubels en verschillende decoratieve elementen. Geschikt voor gebruik op diverse ondergronden zoals: hout, metaal, keramiek, glas, fineer of kunststoffen. Beschikbaar in de volgende kleuren:

SLECHTS €32,50

RUSTIC (VEELZIJDIGE EFFECTEN)

Rustic meubelverf

Jeger Rustic is een unieke krijtverf voor decoratieve meubels. Het is een product voor echt veeleisende gebruikers die schoonheid en klasse op een dagelijkse basis waarderen. Beschikbaar in heel veel kleuren:

SLECHTS €30

OXYD (ROEST EFFECT)

Oxyd meubelverf (Complete Bundel!)

Oxyd is een decoratieve verf. De verf is afwasbaar en is geschikt voor verschillende ondergronden: ruw hout, verf, vernis mdf, metaal (behalve aluminium), muren, gipsplaten etc.

SLECHTS €74,95

PERLE (HOOGGLANS LAK)

Perle meubelverf

Jeger Perle is een hoogglanslak voor meubels, decoratieve elementen en andere oppervlakten. Het is zonder primer te gebruiken zonder verf te hoeven verwijderen. Beschikbaar in de volgende kleuren:

SLECHTS €29,95

Heb jij thuis meubels staan die wel een nieuwe likje verf kunnen gebruiken? Weggooien is zonde en de meubels kunnen vaak nog jaren mee. Je hebt twee mogelijkheden bij het verven van je meubels. Of je kunt ze weer herstellen naar hun originele kleur, je kunt ook kiezen om een gehele nieuwe stijl voor je interieur te kiezen.

Meubelverf aanbrengen

Voordat je je meubels opnieuw gaat verven, is het eerst belangrijk om ze eerst goed te schuren. Over de jaren heen zijn bepaalde gedeeltes van je meubels vaker gebruikt dan andere. Op het moment dat je ze gelijk gaat verven, krijg je ongelijke gedeeltes. De volgende stap is om de meubels goed schoon te maken met speciale reinigingsmiddelen.

Let erop dat je het meubel goed op laat drogen voordat je de meubelverf aanbrengt. De verf kan anders niet goed hechten, waardoor je er meerdere keren overheen moet. Tot slot raden wij ook aan om twee keer over de meubels heen te gaan. Laat tussen beide keren verven overigens wel vier uur tussen zitten. Door twee keer meubelverf aan te brengen weet je zeker dat de laag goed hecht. Aangezien je de meubels nog dagelijks gaat gebruiken is dit belangrijk.

Wil jij graag een oude vintage look op je meubels? Een leuke tip is dan om na het verven je meubels nog een keer te schuren. Hierdoor lijken je meubels een stuk ouder en krijgen ze meteen die antieke look. Bekijk hieronder ook onze applicatie video’s van verschillende meubelverfen.

Verschillende stijlen meubelverf

Aangezien iedereen zijn of haar eigen smaak in huis wil laten terugkomen is een ruime keuze zeer belangrijk. Bij Likje Verf snappen wij dat en daarom bieden wij je graag een uitgebreid assortiment aan. Binnen de verschillende stijlen die we aanbieden, kun je ook nog kiezen uit verschillende kleuren. De kans is dus zeer groot dat je jouw gewenste keuze terugvindt bij ons.

Inspiratie en advies? Volg ons.

  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping