Gratis verzending vanaf €50,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Binnen 24 uur verzonden!

Jeger Muurverf voor Binnen.

Hoogwaardige muurverf.

muurverf in je eigen kleur

1. Jeger Muurverf voor Binnen soorten

Jeger Muurverf voor Binnen is een hoogwaardige schrobvaste muurverf op waterbasis met een hoge dekking. Jeger Muurverf voor Binnen is er in mat, zijdeglans en satijn. Het drupt niet en is zeer geschikt voor het schilderen van muren en plafonds in woonruimten, kantoren en openbare gebouwen.

2. Kies je eigen kleur

Bij Likje Verf bestel je eenvoudig online verf in je eigen gekozen kleur. Je hebt de keuze uit honderden RAL- en NCP kleuren, zodat je altijd iets vindt dat bij jou past. Vind je het moeilijk om te kiezen ? Kijk dan eens tussen de Populaire Kleuren of kijk eens naar onze Trends van 2021.

3. Hoeveelheid kiezen

Jeger Muurverf voor Binnen wordt aangeboden in vier formaten, zodat je altijd de juiste hoeveelheid hebt. Onze biologische producten zijn beschikbaar in hoeveelheden van 1, 2.5, 5 en 10 liter. De opbrengst is ± 14 m² per liter.

En? Welke gaat het worden?

De creatiefste in verf

Wij zijn specialist in hoge kwaliteit verf. Voor als het net dat extra beetje uitstraling moet krijgen. Onze producten zijn milieuvriendelijk en wij voorzien onze klanten altijd graag van een vrijblijvend kleuradvies. We zijn bekend van:

Inspiratie en advies? Volg ons.

  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping