Gratis verzending vanaf €50,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Binnen 24 uur verzonden!

BETON LOFT VERF.

Imiteer een gaaf beton effect.

Wat is Beton Loft ?

Jeger Loft Beton is een decoratief pleisterwerk dat een beton effect imiteert. Het kan worden toegepast op muren en werkbladen, maar ook in badkamers en douches.

Voor het mooiste resultaat adviseren wij om te beginnen met het aanbrengen van een primer voor loft beton. Deze brengt u dun aan op de muur en laat u ongeveer vier uur drogen voor een optimaal resultaat. Vervolgens is het tijd om de beton loft aan te brengen. Om dit aan te brengen kan je het beste een plakspaan gebruiken. De laatste stap is om na het drogen van de beton loft de protector te gebruiken, om uw muur te beschermen. De protector is altijd aangeraden, maar wanneer u beton loft aanbrengt op vloeren, werkblad of in uw badkamer, dan is deze onmisbaar.

 

Likje Verf is specialist op het gebied van hoge-kwaliteit, milieuvriendelijke verfproducten voor zowel binnen als buiten. We hebben een ruim aanbod in verf, decoratieve effecten en benodigdheden.

Onze Beton Loft video’s

Dit heb je nodig om Beton Loft zelf aan te brengen:

Extra voordeel! De complete bundel!

Vergemakkelijk het bestellen en bespaar maar liefst €15 op je aankoop door de complete bundel te bestellen. De complete bundel bevat alle producten die je nodig hebt om Jeger Beton Loft aan te brengen.

Toch op zoek naar iets anders?

Met alleen verf kom je er niet.

  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
  • certificaat
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping